Jumaat, 3 Mei 2013

Harapan Wanita dalam PERHUBUNGAN

SAAT menjalin hubungan cinta dengan lelaki, wanita menginginkan beberapa hal dari pasangannya tersebut. Selain pengertian, beberapa keinginan ini sangat diidamkannya.Lelaki selalu bertanya-tanya apa yang wanita inginkan darinya.Rasa ingin tahu itu pun melingkari untuk mencari tahu apa sahaja yang mereka inginkan. Nah, berbanding dihantui rasa ingin tahu, ulasan dibawah ini tentu saja boleh membantu anda.....
Keselamatan
Wanita ingin merasa aman di sisi lelaki apalagi realitinya dunia sering tak bersahabat pada keselamatan wanita. Oleh itu, dengan keberadaaan lelaki di sisinya, mereka berharap keselamatan bukan jadi masalah bagi mereka.
Kesenangan
Wanita ingin merasakan rangsangan sensual yang murni. Lelaki biasanya membincangkan perniagaan, sukan dan wanita. Sementara wanita biasa membicarakan seks, lelaki, seks, hubungan dan seks.
Cabaran
Wanita ingin merasakan kenikmatan dan percaturan. Mereka mempunyai keinginan kuat untuk percaya pada seseorang yang boleh membawa mereka pada pengalaman emosional yang mencabar di mana mereka tak mempunyai keberanian untuk melakukannya sendiri.

Tiada ulasan: